Håropsætning - klipning - farvning

Frisør Helle

Helle 

Indehaver af Askecut siden 2003. Er udlært i 1987 og har erfaring tidligere fra bl.a Buch, Stender og Jean Leonard. Hun mestrer alle genrer af frisørfaget og er klar til at guide og vejlede sine kunder for at opnå det ønskede resultat.

Viktor

Viktor

Viktor er vores elev på andet år,  som er klar til at servicere vores kunder på bedste vis. Vaske, farve, bryn, vipper mm udfører Viktor allerede til UG. Viktor tager gerne imod modeller ved aftale. 

Katrine

Mia

Mia har sluttet sig til vores team her i juni 2021. Mia kommer lige fra barsel og glæder sig til at inspirere og servicere nye som gamle kunder. Tidligere har Mia været selvstændig og sætter derfor en ære i at være omhyggelig og sørge for at kunden føler sig i centrum. Mia er på deltid så kig godt efter i online book hvornår hun er til rådighed. 

Simone

Simone

Simone er færdigudlært hos os i 2020 og er allerede en super dygtig frisør som kan varetage alt inden for faget. Simone giver gerne gode råd til din behandling for at netop du skal føle dig godt behandlet. Simone venter sig og forlader os i starten af september for at forberede velkomsten af en lille ny frisør. 

Leveret af