Håropsætning - klipning - farvning

Frisør Helle

Helle 

Indehaver af Askecut siden 2003. Er udlært i 1987 og har erfaring tidligere fra bl.a Buch, Stender og Jean Leonard. Hun mestrer alle genrer af frisørfaget og er klar til at guide og vejlede sine kunder for at opnå det ønskede resultat.

Viktor

Viktor

Viktor er vores elev på andet år,  som er klar til at servicere vores kunder på bedste vis. Vaske, farve, bryn, vipper mm udfører Viktor allerede til UG. Viktor tager gerne imod modeller ved aftale. 

Katrine

Katrine

Katrine er vores helt egen. Hun har stået i lære her og beståede sin svendeprøve med ROS. Udlært i 2016. Katrine har også haft tid til at uddanne sig til Make-up-artist/sminkør i Paris, som vores kunder kan drage god nytte af. Katrine kan derfor vejlede om alt inden for skønhed. Katrine er blevet mor til en lille sød pige og er på barsel og Katrine er tilbage 1. marts 2021.

Simone

Simone

Simone er færdigudlært hos os i 2020 og er allerede en super dygtig frisør som kan varetage alt inden for faget. Simone giver gerne gode råd til din behandling for at netop du skal føle dig godt behandlet.

Leveret af